I am back again… ?!!!   12 comments

Hallo allemaal,     het is alweer een hele tijd geleden dat ik op space aktief was. Sja, ik heb het behoorlijk druk gehad de laatste maanden. Huis ontwerpen, stad en land afreizen om van alles en nog wat te kopen…heel veel overwerken wegens enorme drukte op mijn werk, op en neer naar de Eifel rijden …..en nu is het dan weer een beetje rustiger.

Rockeskyll1

Ondertussen heb ik wel kunnen genieten van mijn toekomstige uitzicht.

Van wandelingen maken is niks terecht gekomen, maar heb wel af en toe in de tuin nog wat mooie plaatjes kunnen schieten. Hoewel het een beetje saai wordt want elke dag zijn het toch wel Distelvlinders die de boven toom voeren.

05juli 011

01aug 074

Maar…..toch had ik op een dag ook weer mazzel. De zeldzame vijfvlekkige st. Jansvlinder kreeg ik voor de lens

17juli 021

Niet zo’n heel mooi beestje, maar toch……zeldzaamheden geven altijd een kick bij mij.

Ook heb ik het Zwartspriet dikkopje ontmoet….een grappig beestje vind ik zelf

17juli 005

Dit was op ons stuk land in de Eifel…. er vlogen ook een heleboel Dambordjes rond…hier ook zeldzaam, maar daar waren ze niet te tellen. Dat belooft dus was in de toekomst, ik verheug me er echt op.

26juli 014

terug in eigen tuin….elke dag zit hij te zonnen…uren lang af en toe opvliegend en terugkerend naar het zelfde plekje. Heel geschikt als foto model….als hij nou maar een klein beetje dichterbij zou zitten, nou ja..dan maar een ietsje pietsje onscherp, dat mag de pret niet drukken.

De dag erna zit hij ietsje dichterbij

21juli 013

21juli 017

Sorry dat ik niet veel gereageerd heb de laatste tijd op jullie weblogs en foto’s. Maar dat is nu eenmaal zo. Er komt wel weer een tijd dat ik weer tijd genoeg heb om mee te doen.

Geplaatst9 augustus 2009 doorSandra dieLimburgse inGeen categorie

12 Reacties op “I am back again… ?!!!

Schrijf je in op reacties met RSS.

 1. Hallo Sandra,leuk dat je weer terug bent….je foto’s zijn weer geweldig mooi….ik bekijk ze graag…groetjes Dorthy.

  Like

 2. Welcome back Sandra. I know you have been very busy but it was worth the wait, your photos are beautiful as always. I love the dragon fly. Sandra

  Like

 3. Hoi Sandra je hebt het er maar druk mee.Ben blij dat je weer even tijd hebt kunnen vinden voor een paar prachtige foto`s.Na de verbouwing zul je wel weer meer tijd krijgen voor je grote hobby.Veel succes en doe het rustig aan.

  Like

 4. TJEE wat een plannen allemaal Sandra snap dat je even geen spacetijd had leuk je weer terug te zien. Ik wou juist zeggen dat je foto’s zo super scherp zijn en dan schrijf jij onder een foto dat die niet zo scherp is nou zal aan mijn ogen liggen vond hem gewoon scherp ,,, Lees ik het nou goed heb je je eigen huis ontworpen tjee is dat je vak of hoort dat bij een soort projekt met mooi ontwerpprogramma??? Vraag veel misschien heb je het allang eerder verteld maar ik was je een beetje kwijt 😉 heb je al tekeningen geplaatst ben reuze nieuwsgierig. Waar je gaat wonen fantastisch natuurgebied, ik ben er een x-aantal keer met vakantie geweest ,,, wat een avontuur Sandra. Tot lees & Liefs, Benona

  Like

 5. Fijn dat je weer terug bent Sandra, ik heb je mooie foto’s gemist. Ik kan echter heel goed begrijpen dat je geen tijd hebt gehad om foto’s te plaatsen en om te reageren. Deze serie is weer schitterend!!!!!!

  Like

 6. Ilona, de bouw zal hopelijk deze maand nog van start gaan…..er is wat vertraging door dat er een nieuwe gemeenteraad gesetteld is na de verkiezingen en nu met vakanties van deze en gene.Maar moeilijk doen ze er niet en ik vertrouw er op dat we snel van start gaan. De bedoeling is dat de ruwbouw klaar is voor de herfst en dan kunnen we in de winter binnen aan de slag. Ik weet dus nog niet precies wanneer we daadwerkelijk verhuizen….wat ik wel zeker weet is dat ik het nog een hele tijd druk zal hebben haha. Maar met het vooruitzicht te wonen midden in de natuur (wat voor mij het walhalla is) kan ik heel veel hebben, ook het feit dat ik nu even geen tijd heb om echt er op uit te gaan de natuur in.Ik zal mijn best doen om af en toe toch hier aktief te zijn.

  Like

 7. Hoi Sandra, wat leuk weer van je te horen… nou ja…..lezen eigenlijk. Ik zag je reactie op mijn space en dacht "ze is er weer" maar je was er gisteren al, zie ik. Updates werken niet meer op Space, hopeloze toestand. Ik zei het al eerder, de Eifel is een prachtig gebied en ik weet bijna wel zeker dat je het daar naar je zin zult hebben. De natuur alleen al is voor jou een uitdaging, toch? Wanneer ga je verhuizen en ben je al zo goed als klaar in Duitsland of nog lang niet? ’t Is wel een enorme klus maar je krijgt er wel iets voor terug. Mijn schoonzus woont al 35 jaar in Duitsland, ging weg als 20-jarige en heeft nooit spijt gehad van haar beslissing. En wij hebben altijd een mooie aanleiding voor een lang weekend ;-))) Ik zal je verhalen blijven volgen al is het via een update van iemand anders. Ennuh…. je foto’s zijn prachtig, de St. Jansvlinder op de paarse bloem vind ik te gek!Liefs, Ilona x

  Like

 8. good to be back again, bezig bijtje……………..

  Like

 9. geweldig meid en dat je het druk had heb ik wel gemerkt. prachtige foto’s en veel herkenning. ook hier zijn het de distels die dit jaar de boventoon voeren . De weidebeekjuffer met hun zwarte vlekken doen het hier ook goed. zelfs vandaag aan de maas gezien wat een teken is van schoon water. Maar wat een uitzicht krijg je zeg. heerlijk. we zijn gisteren nog in deEifel geweest even maar op weg naar Monschau. Dat is toch wel even anders als waar jij komt te zitten. Vet cool. groetjes van Mazza

  Like

 10. Héééé…..daar is onze Sandra! Leuk om weer iets van je vernemen,en je bent meteen goed terug met deze prachtige foto’s. dat je bijna niet kunt wachten om daar te gaan wonen,kan ik mij heel goed voorstellen. Hebben jullie misschien nog een tuinman nodig?,ik doe het voor kost en inwoning!Lieve groetjes van Edward.

  Like

 11. Toevallig keek ik vanmiddag even op jou profiel om eens te zien of je er nog was Sandra, wel dus. Druk druk druk. Dan toch ook wel weer prettig als je even tijd hebt om met je camera de tuin in te duiken en om het moois te delen op spaces

  Like

 12. Hoi meis, leuk weer eens wat van je te lezen, en je foto’s zijn nog steeds mooi, wat een prachtig gebied is het daar, vlinders zijn hier genoeg behalve dan die bijzondere maar de foto’s van libel zijn geweldig mooi!Fijn dat het nu even rustig is, geniet er van liefs,Ann.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

natuurmens

A topnotch WordPress.com site

OpinieZ

Politiek & Maatschappij

Natuurfreak3

Op wandel in de natuur met zijn ontelbare geheimen

Picpholio Nature Photography

Photography can help to increase the respect for our environment.

Alle beestjes groot en klein

Verassingen in het stroomgebied van de Rode beek

NATUURVERSLAVING

De wonderen der natuur op het netvlies van Willem Bosma

Ontdek je plekje - Discover your spot

Algemene hobby fotografie - General hobby photography

Miles from our home

Somewhere on the road...

Welkom op Sandra Brennands FOTO-Reisverslagen blog

Wil jij graag voor je vakantie weten wat er zoal te zien is? De bestemmingen die wij bezocht hebben kun je hier bekijken met zeer veel foto's van natuur, flora en fauna.

VAN KLEIN EN GROOT

foto's van kleine beestjes, bloemen en planten.

Tuinsprokkels van Anna

Macrofotografie vanuit onze tuin.

wdemey

A great WordPress.com site

MARKO SPACE

PHOTO BLOG

altijdmooiweer

wat ik onderweg zoal tegenkom

Coen van Bendegom

Travel & Wildlife Photography

David Scholte

My portfolio of photography. Netherlands

wouternatuurfotos

Zelfgemaakte foto's van vogels en zoogdieren

micheljansenfotografie - Landscape-Long exposure photography

Landschaps-Langesluitertijdfotografie in Rotterdam

Amazing world

Photography is magic

Nature and Wildlife Pics

Photos of Birds, Bugs, and Buds

Pe's fotoblog

WELKOM OP MIJN FOTOBLOG

mooieplaatjes

Foto's van wat er al zo voor mijn camara komt

Judith van Royen

Fotoblog over de natuur van dichtbij.

bilderladen

visuelle Impressionen

Bente Haarstad Photography

This site is mainly about pictures, from the middle of Norway. Click a picture to read posts.

Phil Lanoue Photography

I previously worked as a news and sports photographer. Recently I have been enjoying wildlife photography. My approach toward bird photos is similar to sports photography. I attempt to capture mostly action and hopefully a unique perspective.

JoseRaSan66

Cuando Lo Pequeño Se Hace Visible...

O O S T E R B O E R T J E

FOTO'S VAN REIZEN, VAREN EN ALLES WAT IK TEGENKOM

Antoinette Duijsters

Een andere WordPress.com site

Natuurlijk België

Gauthier Vandenbossche Landscape Photography

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

Macro imaging

The small world of insects

Ramirezi

Bioblog

Marijke 's FOTOkast

vakantie - foto 's ..... en nog meer !

Carl Noya

Natuurfotografie

timfotos

mijn zelfgemaakte vogel foto's

Blomsterphoto

Blomsters et cetera, macrofotografie

Yvonne's fotoblog

"A picture is worth a thousand words."

%d bloggers liken dit: